افتخاری دیگر برای دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه هرمزگان کسب رتبه دوم المپیاد مهندسی برق توسط دانشجوی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه هرمزگان

&#128160: در مرحله اول بیست و هفتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز منطقه ۸ کشور، جناب آقای محمدصادق خدادادی دانشجوی مهندسی برق دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه هرمزگان موفق به کسب مقام دوم شد.

افتخاری دیگر برای دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه هرمزگان

💠 در مرحله اول بیست و هفتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز منطقه ۸ کشور، جناب آقای محمدصادق خدادادی دانشجوی مهندسی برق دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه هرمزگان موفق به کسب مقام دوم شد.

◀️ مرحله اول آزمون غیرمتمرکز المپیاد با شرکت ۳۱۲۷ نفر در کل کشور و ۳۰۰ نفر با مرکزیت دانشگاه شهید باهنر کرمان با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد.برگزیدگان دو مرحله غیرمتمرکز، در ۲۳ رشته به مرحله نهایی متمرکز راه پیدا می‌کنند .

◀️ شایان‌ذکر است: پانزده نفر برگزیده مرحله نهایی از امکانات ویژه‌ای برخوردار خواهند بود که سه نفر اول هر رشته جوایز نقدی و غیر نقدی خوبی دریافت خواهند کرد، ۱۵ نفر اول در رشته خودشان بدون آزمون پذیرفته خواهند شد و یا می‌توانند در آزمون سراسری شرکت کنند و با کسب حدنصاب ۹۰% می‌توانند دوره دکتری خودشان را دنبال کنند.