معرفی کتاب شایسته تقدیر در سومین جشنواره کتاب سال خلیج فارس

نام اثر: راهنمای کاربردی نرم‌افزار سناریوویزارد، (تدوین راهبردی سازمانی با رویکرد سناریونگاری) شایسته تقدیر در گروه- علوم کاربردی، کامپیوتر- بخش هرمزگان

معرفی کتاب شایسته تقدیر در سومین جشنواره کتاب سال خلیج فارس

شایسته تقدیر در گروه- علوم کاربردی، کامپیوتر- بخش هرمزگان
 تدوین و ترجمه: سعید سعیدپور و محمدرضا بهبودی، انتشارات دانشگاه هرمزگان،

◀️ کتاب حاضر با پیشگفتار ارزشمندی از مترجمین آغاز و به اهمیت جایگاه آینده نگاری و روشهای آن همچون سناریونگاری در برنامه ریزی های کلان می پردازد. کتاب دارای دو فصل است، در فصل اول به طور اجمالی به مباحث و کلیاتی در خصوص آینده نگاری، سناریو نگاری، برنامه ریزی مبتنی بر سناریو و برنامه ریزی راهبردی بر اساس سناریو نگاری پرداخته است. در فصل دوم نیز مراحل کار با نرم افزار سناریو ویزارد  با استفاده از مثالی در خصوص تدوین استراتژی مدیریت دانش سازمانی به صورت تصویری ارائه گردیده است. در پایان کتاب نیز واژه نامه ای برای خوانندگان ارائه شده است.

روابط عمومی دانشگاه هرمزگان