درخشش ۶ دانشجوی دانشگاه هرمزگان در مرحله اول بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور

💠 شش نفر از دانشجویان دانشگاه هرمزگان رتبه علمی لازم برای راهیابی به مرحله نهایی بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور را کسب کردند.

مرحله اول آزمون غیرمتمرکز المپیاد با شرکت ۳۱۲۷ نفر در کل کشور و ۳۰۰ نفر با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد. برگزیدگان دو مرحله غیرمتمرکز، در ۲۳ رشته به مرحله نهایی متمرکز راه پیدا می‌کنند .

ﮐﯿﻤﯿﺎ ﺑﯿﮕﯽ ﺩﺳﺘﮕﺮﺩﯼ و ﻋﺮﻓﺎﻧﻪ ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ دانشجویان رشته ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﺯﺭﺍﻋﺖ ﻭ ﺍﺻﻼﺡ ﻧﺒﺎﺗﺎﺕ- ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻋﺎﻟﯽ ﻣﯿﻨﺎﺏ، ﻣﺤﻤﺪﺻﺎﺩﻕ ﺧﺪﺍﺩﺍﺩﯼ ﻋﻠﯽ ﺁﺑﺎﺩﯼ دانشجوی رشته ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﺑﺮﻕ، ﺳﺘﺎﺭﻩ ﻣﺪﻧﯽ ﺳﺮﺑﺎﺭﺍﻧﯽ، ﮔﻠﻨﺎﺭ ﺩﻭﻟﺘﯽ و ﺳﻮﺩﺍﺑﻪ ﺍﻣﺎﻣﯽ دانشجویان رشته ﺯﺑﺎﻥ ﻭ ﺍﺩﺑﯿﺎﺕ ﻓﺎﺭﺳﯽ، دانشجویان دانشگاه هرمزگان هستند که به مرحله نهایی این المپیاد راه یافتند.

روابط عمومی دانشگاه هرمزگان، ضمن تبریک، برای دانشجویانی که در آزمون غیرمتمرکز علمی- دانشجویی منطقه ۸ کشوری رتبه لازم علمی را کسب کرده و به مرحله نهایی راه پیداکرده‌اند، آرزوی موفقیت دارد.

💠 شایان ذکر است : دانشجویانی که رتبه لازم علمی را مرحله نهایی المپیاد کسب نمایند، از جوایز و تسهیلات برگزیدگان المپیاد علمی- دانشجویی طبق آیین‌نامه و دستورالعمل المپیاد دانشجویی بهره‌مند می‌شوند.