دانشگاه هرمزگان قطب خود مراقبتی در بین دانشگاه‌های کشور

لطفاً ما را با مجموعه ( هفت ستون خود مراقبتی ) در این هفته به همت مرکز مشاوره و روابط عمومی دانشگاه هرمزگان همراه باشید.

دانشگاه هرمزگان قطب خود مراقبتی در بین دانشگاه‌های کشور

روز بین‌المللی خود مراقبتی
International Self - Care Day
 ۳ مـــرداد ۱۴۰۱ / ۲۵ جولای ۲۰۲۲

روز بین‌المللی خود مراقبتی برنامه‌ای اسـت که باهدف آگاهی بخشـی هرساله ۲۵ جوالی برگزار می‌شود، این روز برگزار می‌شود تا به مردم اهمیت خود مراقبتی را در ارتقای کیفیت زندگی، پیشگیری از بیماری‌ها و مدیریـت بیماری‌های مزمن یـادآوری کند. اصطلاح خود مراقبتی عموماً با سـبک زندگی سلامت بخـش مترادف گرفته می‌شود. طبـق تعریـف سـازمان جهانـی بهداشـت، خـود مراقبتی شـامل فعالیت‌هایی اسـت که مردم بـرای ایجاد و حفظ سلامتی خـود، پیشـگیری و چگونگـی مدیریـت بیماری‌ها انجـام می‌دهند.