حجاب و عفاف در کلام مقام معظم رهبری:

در موضوع حجاب باید بسیار متین و منطقی و به دور از احساساتِ بی‌مورد، ورود کرد و با دلایل روشن، آن منطق استعماری غربی افشا و تبیین شود.

حجاب و عفاف در کلام مقام معظم رهبری:
🔹🔹چند سال قبل، در جلسه‌ای از من سؤال شد که در موضوع زن، در مقابل غرب چه دفاعی دارید که من گفتم «دفاع ندارم، حمله دارم. آنها که زن را تبدیل به کالا کرده اند، باید دفاع کنند و پاسخ دهند»
🔹🔹زن با شرف و با استعداد ایرانی یکی از بزرگ‌ترین ضربه‌ها را به تمدن غرب زده، این‌ها دلشان پُر است، زن‌ها این کار را کردند.
🔹🔹زن ایرانی در بیش از چهل سال گذشته در همه‌ی میدان‌ها ظاهر شده با موفقیت و سربلندی و با حجاب اسلامی؛
🔹🔹غربی‌ها از زن ایرانی عصبانی هستند و به بهانه حجاب، اقدام به شبهه‌افکنی و فضاسازی می‌کنند.

۱۴۰۱/۵/۵   KHAMENEI.IR
دیدار ائمه جمعه سراسر کشور