برگزاری آزمون عملی مجدد رشته علوم ورزشی در تاریخ های ۲۷ و ۲۸ مرداد ماه جاری

سکونت

شهرستان محل

سکونت

برادران ( پنجشنبه ۲۷ مرداد)

خواهران ( جمعه ۲۸ مرداد)

صبح

۸:۰۰ تا ۱۲:00

بعدازظهر

۱۳:۰۰ تا 15:۳0

صبح

۸:۰۰ تا ۱۲:00

بعدازظهر

۱۳:۰۰ تا 15:۳0

هرمزگان

همه شهرستانها

"الف" تا "س"

"ش" تا "ی"

"الف" تا "س"

"ش" تا "ی"

نشانی محل آزمون : بندرعباس - کیلومتر 9 جاده میناب، دانشگاه هرمزگان-سالن ورزشی چندمنظوره پردیس دانشگاه - تلفن تماس: ۳۳۷۱۱۱۱۵-076

نکات مهم:

·        داوطلبین گرامی به ساعت و روز آزمون مندرج در این اطلاعیه توجه فرمایید و با توجه به حرف اول نام خانوادگی در محل آزمون حضور پیدا کنید.

·        این آزمون فقط ویژه داوطبینی می باشد که در بازه زمانی ۴ لغایت ۶ مردادماه در سایت سازمان  سنجش آموزش کشور (اطلاعیه آزمون عملی مجدد رشته علوم ورزشی مورخه 03/05/1401) جهت آزمون مجدد اقدام به ثبت نام نموده اند.

·        جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش آموزش کشور  به آدرس www.sanjesh.org : و سایت پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به آدرس www.ssrc.ac.ir : مراجعه فرمایید.