دکتر صادقی در مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه هرمزگان خبر داد راه‌اندازی کانون بازنشستگان دانشگاه هرمزگان

دکتر صادقی در مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه هرمزگان خبر داد

راه‌اندازی کانون بازنشستگان دانشگاه هرمزگان

طی مراسمی با حضور دکتر صادقی رئیس دانشگاه هرمزگان، دکتر محبی معاون طرح و توسعه، جناب آقای آشام رئیس حوزه ریاست دانشگاه، جناب آقای احمدی  مدیر امور اداری و پشتیبانی، سرکار خانم کولغانی سرپرست اداره کارگزینی و رفاه دانشگاه ، از خدمات 30 ساله بازنشستگان سال‌های 1400 و 1401 دانشگاه هرمزگان تجلیل به عمل آمد.
دکتر صادقی در این مراسم با قدردانی از تلاش و زحمات بازنشستگان دانشگاه هرمزگان در دوران خدمت در این دانشگاه، گفت: این مراسم که پس از همه‌گیری ویروس کرونا برگزار شد، فرصت مغتنمی برای تکریم همکاران بازنشسته دانشگاه و تداوم ارتباط این عزیزان با دانشگاه است.
وی، با اعلام خبر راه‌اندازی کانون بازنشستگان دانشگاه عنوان کرد: کانون بازنشستگان دانشگاه هرمزگان، پایگاهی برای تعامل و ارتباط این عزیزان با دانشگاه خواهد بود.
درادامه دکتر محبی ضمن قدردانی از زحمات بی‌شائبه و خدمات بی‌دریغ همکاران، به‌ویژه همکاران بازنشسته که عمر و جوانی خود را در دانشگاه سپری کرده‌اند درخواست کردند؛ همکاران تجارب خود را از دوران خدمت بیان کنند.
در پايان مراسم با اهداء لوح و هديه‌ای از کارکنان بازنشسته دانشگاه، تقدير به عمل آمد.