انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه هرمزگان و شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هرمزگان به نقل از روابط عمومی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، بر اساس این تفاهم‌نامه، شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران متعهد گردید از پايان‌نامه‌های دانشجويان تحصيلات تکميلی (مقاطع فوق‌لیسانس و دکتری) که موضوع پایان‌نامه‌هایشان موضوعات مورد تأکید شرکت ملی مهندسی است حمایت نماید.

همچنین در راستای تحقق اعطای فرصت‌های پژوهشی و دعوت به همکاری از اعضای هیئت‌علمی و حمایت از برگزاری نمایشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های تخصصی دانش‌بنیان و برپایی همایش‌های علمی اهتمام ورزد.
همچنین شرکت متعهد است تا از توسعه دانشکده مهندسی شیمی و نفت در دانشگاه در حد توان حمایت کند و همکاری‌ و اقدام نماید.
با امضاي اين تفاهم‌نامه، دانشگاه هرمزگان نیز متعهد گردید در راستای موضوعات تحقيقاتی و اجرای طرح‌های پژوهشی دارای اولويت شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت، اعطای فرصت‌های پژوهشی و همکاری اعضای هیئت‌علمی وابسته اقدام نماید. افزون بر این در برگزاری همایش‌های مرتبط تلاش و همکاری مؤثر داشته باشد.
گفتنی است مدت اين تفاهم‌نامه از زمان امضاء و مبادله، سه سال تعيين شد که در صورت توافق طرفين، تفاهم‌نامه قابل تمديد خواهد بود.
حسین شیخ‌زاده، رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران در ابتدای این مراسم گفت: یکی از ارکان نظامنامه پژوهشی، فناوری و تجاری‌سازی وزارت نفت، استفاده از مراکز دانشگاهی، نهادهای پژوهشی، فناوری و تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد و پارک علم و فناوری است که در دستور کار مدیریت پژوهش شرکت قرار دارد. افزون بر این، توجه عادلانه به تمام نقاط کشور جهت استفاده از خدمات پژوهش و فناوری و ظرفیت‌های دانشگاهی و پژوهشی از سیاست‌های شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران است و با توجه به اینکه استان هرمزگان و شهر بندرعباس باوجود پالایشگاه‌های بندرعباس و ستاره خلیج‌فارس و سایر تأسیسات نفتی یکی از قطب‌های مهم صنعتی و به‌ویژه انرژی کشور می‌باشد، باعث شد تا ما مصمم شویم در بحث مسائل زیست‌محیطی و رفع تنگناهای فنی و فرآیندی تأسیسات نفتی از ظرفیت این دانشگاه استفاده کنیم.
در ادامه دکتر صادقی، رئیس دانشگاه هرمزگان از نگاه ویژه و تمرکززدایی مهندس احمدی و مهندس شیخ‌زاده در رابطه با ایجاد فرصت‌های برابر و عادلانه برای دانشگاه‌های کشور تقدیر کرد و افزود: امیدواریم اعضای هیئت‌علمی دانشگاه هرمزگان که عموماً از جوانان شایسته، مستعد و متخصص هستند بتوانند پاسخگوی اعتماد و توجه ویژه مدیران شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران به دانشگاه هرمزگان باشند و دانشجویان این دانشگاه با حضور در کنار متخصصان توانمند صنعت نفت ضمن مهارت‌آموزی، دانش و تجربه عملی کسب کنند.