با تکیه بر شعار سال، در دانشگاه هرمزگان به عنوان اتاق فکر و مشاور علمی پشتیبان استان امروز چالش ها و ظرفیت های حوزه آبزیان با رویکرد دانش بنیان مورد بررسی قرار گرفت؛

💠 با حضور دکتر علی فیروزی معاون  هماهنگی اقتصادی استانداری هرمزگان و جناب آقای عبدالرسول دریایی مدیرکل شیلات استان هرمزگان جلسه هم‌اندیشی بررسی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه هرمزگان پیرامون فرصت‌های اقتصادی در حوزه آبزیان برگزار شد.

◀️ دکتر محمدصادقی در این جلسه با اشاره به مأموریت گرا بودن دانشگاه هرمزگان به‌عنوان دانشگاه جامع استان بیان نمود: دانشگاه هرمزگان با توجه به نقش هدایت‌گری و مشاوره‌ای خود در جامعه میزبان، در دوره جدید با تکیه بر شعار سال اقدام به تشکیل اتاق فکر نخبگان دانشگاهی به منظور حل مشکلات استان به عنوان مشاور پشتیبان علمی استان نموده است و در این راستا در این مدت کوتاه  گام‌های ارزشمندی نیز برداشته است.
وی ادامه داد : امروزه توسعه هر کشور بر مدار دانش استوار است و سرمایه‌گذاری در امر آموزش لازمه این توسعه خواهد بود.
وی با اشاره به نقش‌آفرینی استان هرمزگان در سطح ملی بیان داشت : دانشگاه هرمزگان نیز خود را در سطح ملی دارای مسئولیت می‌داند و در همین راستا همکاری‌های بین‌المللی خوبی با حمایت‌های وزارت خارجه شکل گرفته و در حال انجام است.
دکتر صادقی با اعلام خبر تشکیل اتاق فکر توسعه استان در دانشگاه هرمزگان بیان داشت: به‌زودی با میزبانی دانشکده کشاورزی و مجتمع آموزش عالی میناب نشستی به‌منظور  بررسی ظرفیت‌های اقتصادی و توانمندی‌های دانشگاه هرمزگان  در حوزه کشاورزی برگزار خواهد شد.

◀️ دکتر علی فیروزی معاون  هماهنگی اقتصادی استانداری هرمزگان، نیز با اشاره به نام‌گذاری امسال به‌عنوان سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین از سوی مقام معظم رهبری بیان نمود:
نقطه‌ای که از آن آسیب می‌بینیم عدم اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی در سطح جامعه است و راه‌حل صحیح تاب آوری اقتصاد کشور در مقابل تحریم‌ها دانش بیان نمودن اقتصاد است و نقش دانشگاه‌ها در تحقیق این امر بسیار زیاد خواهد بود.
این مقام مسئول اظهار کرد: اگر می‌خواهیم کاری که انجام می‌دهیم باید نمود عینی داشته باشد و سرریز آن وارد جامعه شود و افراد جامعه از ثمرات آن بهره‌مند شود و باعث حل مشکلی از مشکلات اقتصادی استان شود.
وی افزود : دانشگاه باید اتاق فکر مسئولین اجرایی استان باشد و زایشگاه شرکت‌های بزرگ اقتصادی استان گردد. دانشگاه باید با نگاه به ظرفیت‌های موجود در استان و بابیان ایده‌ها و راه‌حل‌های دانش‌بنیان نقش خود را در توسعه استان ایفا نماید.
◀️ عبدالرسول دریایی مدیرکل شیلات هرمزگان بابیان مطلوبیت طرح‌های ارائه‌شده توسط دانشگاه هرمزگان آمادگی کامل مجموعه شیلات را جهت و تشکیل نشست‌های هم‌اندیشی و آسیب‌شناسی در حوزه اقتصاد دریایی و  اجرایی نمودن این طرح‌ها را اعلام کرد.

شایان‌ ذکر است به صورت ماهیانه در راستای جهت بخشی علمی به ظرفیت ها و فعالیت های اقتصادی استان نشست های تخصصی با حضور مسئولان اجرایی در دانشگاه هرمزگان تشکیل خواهد شد.