دکتر محمد صادقی با صدور حکمی، سرکار خانم دکتر لیلا جعفری را به عنوان سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و اطلاع رسانی منصوب کرد.

دکتر محمد صادقی  با صدور حکمی، سرکار خانم دکتر لیلا جعفری را به عنوان سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و اطلاع رسانی منصوب کرد.

دکترصادقی در این حکم انتصاب خطاب به دکتر جعفری آورده است؛

نظر به تعهد، تجربه و شايستگي سرکار عالی، به موجب اين ابلاغ از تاريـخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۸ سمت سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و اطلاع رسانی  دانشگاه منصوب مي شويد.

دکتر محمد صادقی همچنین در نامه‌‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر نوری رئیس سابق کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و اطلاع رسانی دانشگاه هرمزگان قدردانی کرد.