: مراسم احیا شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با حضور دکتر محمد صادقی،حجت السلام والمسلمین حمید مؤذنی سرپرست دفتر نهاد رهبری دانشگاه، معاون فرهنگی و اجتماعی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی به همراه معاون داشجویی و حضور دانشجویان در مسجد باقرالعلوم (ع) پردیس دانشگاه هرمزگان برگزار شد.

💠 مراسم احیا شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با حضور دکتر محمد صادقی،حجت السلام والمسلمین حمید مؤذنی سرپرست دفتر نهاد رهبری دانشگاه، معاون فرهنگی و اجتماعی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی به همراه معاون داشجویی و حضور دانشجویان در مسجد باقرالعلوم (ع)  پردیس دانشگاه هرمزگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هرمزگان ، شرکت کنندگان در این مراسم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا در محل برگزاری مراسم شب قدر حضور یافتند.

این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و سپس دعای پر فیض جوشن کبیر قرائت گردید.