به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد صادقی رئیس دانشگاه هرمزگان با صدور پیامی از دانشگاهیان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد صادقی  رئیس دانشگاه هرمزگان با صدور پیامی از دانشگاهیان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد

پیام روشن روز جهانی قدس، بعنوان یادگار ارزشمند معمار کبیر انقلاب اسلامی، این است که جمهوری اسلامی ایران هرگز دفاع از حق و عدالت را به خاطر میل قدرتهای استکباری کنار نمی‌گذارد و همچنان پیشتاز این حرکت مبارک باقی خواهد ماند.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات هموطنان عزیز و گرامیداشت روز جهانی قدس، با توجه به شرایط کنونی مردم مظلوم و بی پناه فلسطین از جامعه دانشگاهی کشور به ویژه از جامعه دانشگاهی دانشگاه هرمزگان دعوت می نمایم همچون سالیان گذشته ، همگام با سایر اقشار ملت فهیم و خداجوی ایران اسلامی ، در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کرده و با حضور گسترده، پرشکوه و حداکثری خود، بار دیگر ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل (ره) و پیروی از رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) حمایت خود را از مبارزات اسلامی و حق‌طلبانه ملت مظلوم فلسطین در راه رهایی قدس شریف به گوش جهانیان برسانند.