دکتر محمد صادقی در پیامی فرارسیدن دهم اردیبهشت ماه، روز ملی خلیج فارس را تبریک گفت.

پیام تبریک دکتر صادقی به این مناسبت به شرح زیر است:

خلیج‌فارس نامی قدمت دار است که از بدو تاریخ بر روی این خلیج نهاده شده است و برخی آن را گهواره تمدن عالم می‌دانند. خلیج‌فارس ازنظر جغرافیای سیاسی، استراتژیک، انرژی، تاریخ و تمدن یک پهنه آبی مهم و حساس در دنیا به شمار می‌آید. به همین دلیل از دیرباز، موردتوجه قدرت‌های جهانی، بازرگانان و تجار دنیا بوده ‌است.
اینجانب، ضمن تبریک این روز به مردم شریف ایران، به‌ویژه مردم غیور خطه هرمزگان و پاسداشت دلاوری‌های غرورآفرین مجاهدانی که با فداکاری و نثار جان خویش در مقابل دشمنان ایستادگی کردند، امیدوارم بتوانیم عهده‌دار صیانت از این میراث گران‌بها باشیم و با حفظ اصالت تاریخی همیشه سرفراز خلیج‌فارس، بکوشیم تا همواره مظهر اقتدار ملت ایران باقی بماند و برای همیشه بر فراز تاریخ ایران اسلامی بدرخشد.

*روابط عمومی دانشگاه هرمزگان*