در مراسم گراميداشت روز استاد دانشگاه از اعضای هیئت‌علمی منتخب و اساتید بازنشسته تقدیر شد.

💠 به گزارش روابط عمومی دانشگاه هرمزگان امروز شنبه هفدهم اردیبهشت‌ماه 1401 به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره معلم شهید استاد مرتضی مطهری و پاسداشت مقام شامخ استاد و تجلیل از تمامی تلاشگران عرصه علم و آموزش مراسم گراميداشت روز استاد با حضور دکتر محمدصادقی، هیئت‌رئیسه دانشگاه، جمعی از اساتيد و اعضای هیئت‌علمی، مديران و همیاران علمی در سالن فرهنگ دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر صادقی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مطهری، روز معلم را به همه همکاران دانشگاهی و اعضا محترم هیئت‌علمی دانشگاه تبریک گفت و بیان داشت:
در عصر کنونی پاردایم کارکردهای دانشگاه با تغییر روبرو شده و این تغییر از اعتماد جامعه برای حل مشکلات خود به دانشگاه نشئت می‌گیرد.
وی افزود : جامعه دریافته است برای عبور از چالش‌هایی که با آن دست‌به‌گریبان است هیچ منبع ارزشمند‌تر دانشگاه نیست و این به آن معنی است که مأموریت دانشگاه از آموزش و پژوهش به خلاقیت، نوآوری، راهبری جامعه و کارآفرینی تغییر کرده است.
دکتر صادقی بابیان نقش دانشگاه، اساتید و جامعه میزبان در ایجاد بسترهای لازم به‌منظور پاسخگویی به این تحول بیان داشت: دانشگاه باید منابع جدید را با چانه‌زنی‌های علمی مبتنی بر توانایی و مشارکت در ظرفیت ها و فرصت ها بهینه نماید و جامعه میزبان را به سرمایه‌گذاری در آموزش و پژوهش، ترغیب نماید به نحوی که جهت‌دهی این سرمایه‌گذاری‌ها به سمت دانش و ایجاد این باور که دانشگاه با حداقل هزینه می‌تواند پاسخگو مسائل جامعه باشد،  فراهم نماید

بلاشک اساتید دانشگاه با تغیر ماموریت های دانشگاه ،با مطالبات جدید مواجه هستند ،عصر جهش فناورانه از آنها انتظار مسلح بودن بیش از پیش به آینده پژوهی و همچنین خلق معنا در این عصر و عصر مفهومی دارد و از ما می خواهد دانشحویانی تربیت کنیم که  با رفتار کارآفرینانه  مولد هنجار در جامعه باشد و بتوانند با تلاش و کوشش خود پاسخگو نیازهای رو به رشد جامعه باشند.
ضرروی است این تغیر پاردایم ها را به رسمیت بشناسیم و خود را با شمایل ویژه آن همنوا نماییم

◀️ شایان‌ذکر است در خاتمه با اهدای لوح تقدیر، شاخه گل و هدیه از اعضای  هیئت‌علمی منتخب آموزشی و اساتید بازنشسته تقدیر شد.