امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین هسته پژوهشی سونامی و زمین لرزه دانشگاه هرمزگان و انستیتو تحقیقات لرزه شناسی هند:

امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین هسته پژوهشی سونامی و زمین لرزه دانشگاه  هرمزگان و انستیتو تحقیقات لرزه شناسی هند

◀️ در راستای مطالعات خطر سونامی منطقه مکران تفاهم نامه همکاری علمی بین هسته پژوهشی سونامی و زمین لرزه دانشگاه  هرمزگان و انستیتو تحقیقات لرزه شناسی هند منعقد گردید. اولین گام اجرایی شدن این تفاهم نامه، مشارکت در طرح تحقیقاتی مطالعات پالیوسونامی مکران است. به این منظور مقدمات حضور تیم تحقیقاتی کشور هند در دانشگاه هرمزگان جهت برگزاری دوره های اموزشی عملی در منطقه مکران در حال انجام است. این طرح جزو مصوبات مشترک انجمن بین المللی علوم زمین (IGCP) و یونسکو جهت  اجرا در بازه زمانی سال ۲۰۲۲ الی ۲۰۲۴ می باشد. برنامه دوره های اموزشی حضوری متعاقبا از طریق هسته پژوهشی سونامی و زمن لرزه دانشگاه برای علاقمندان اطلاع رسانی خواهد شد.