افتخاری دیگر برای دانشگاه هرمزگان

کلیه سامانه های طراحی شده در مرکز انفورماتیک دانشگاه هرمزگان، به همت معاون مرکز فناوری اطلاعات به پنجره خدمات هوشمند متصل گردید.

دکتر سید حسن دریانورد، رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و خدمات رایانه ای دانشگاه هرمزگان
کلیه سامانه های طراحی شده در مرکز انفورماتیک دانشگاه هرمزگان، به همت معاون مرکز فناوری اطلاعات  به پنجره خدمات هوشمند متصل گردید.
با این تلاش دانشگاه هرمزگان جز 5 دانشگاه نخست متصل به پنجره خدمات هوشمند وزارت عتف در سطح کشور شد و همچنین جز محدود دانشگاه های دارای پنجره خدمات هوشمند مستقل می باشد