بیانیه

بیانیه هیئت رئیسه دانشگاه هرمزگان، در پی جسارت به ساحت مقدس قرآن کریم

بسم الله الرحمن الرحیم
لَا يَأْتِيهِ الْبَاطِلُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَلَا مِنْ خَلْفِهِ ۖ تَنْزِيلٌ مِنْ حَكِيمٍ حَمِيدٍ
{قرآن}که هرگز از گذشته و آینده حوادث عالم باطل بدان راه نیابد و تا قیامت حکومت و حکمتش باقی است. زیرا آن فرستاده خدای حکیم ستوده صفات است. فصلت/41

این نخستین بار نیست که در کشورهای داعیه دار آزادی بیان و دموکراسی، شاهد اهانت به مقدسات و اعتقادات مسلمانان هستیم. بی حرمتی به کتب مقدس ادیان الهی، به شکل آشکار، اصول اساسی آزادی بیان را زیر سوال می برد.
در روزهایی که مسلمانان جهان در یک پیمان الهی، به دور از مرزبندی های سیاسی، رنگ و نژاد، به گرد کعبه، عهد اخوت و برادری و برابری بستند، در سرزمین هایی مدعی توسعه یافتگی، با به آتش کشیدن قرآن و توهین به دین مقدس میلیون ها مسلمان در سراسر جهان، تفرقه افکنی و نمایان کردن تفکرات ننگین صهیونیسیم را بیش از پیش آشکار ساختند.
به راستی که این آزادی ساختگی و بی هویت، در برابر حقانیت بزرگ مناسک باشکوه حج رنگ می بازد.
دانشگاهیان دانشگاه هرمزگان اقدام توهین آمیز به قرآن کریم را شدیدا محکوم کرده و مسولیت کامل پیامدهای تحریک احساسات مسلمانان جهان را متوجه کشور سوئد و همچنین سایر دولت ها و کشورهای مجرم می‌داند. بی تردید حفظ قداست قرآن کریم خط قرمز دانشگاه هرمزگان بوده و هرگز دربرابرچنین اقدامات موهنی سکوت نخواهدکرد.
امیدواریم با جدیت مسلمانان و آزادیخواهان جهان از تکرار چنین اقدامات وقیحانه و زشت جلوگیری بعمل آید.
از وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران و دولت مردان سایر کشورهای اسلامی تقاضا داریم صریح و محکم در مقابل این بی حرمتی، اقدامات دیپلماتیک لازم در مواجهه با این اقدام وقیح را در دستور کار خود قرار دهند.

أَنَّ اللَّهَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
هیئت رئیسه دانشگاه هرمزگان