بیانیه

نشست رئیس و معاونین دانشگاه هرمزگان با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد قشم در راستای همکاری های دو جانبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هرمزگان، در این نشست دکتر ظهیری نیا رئیس دانشگاه هرمزگان در حوزه‌های فنی و‌ مهندسی، کسب‌وکار، مشاوره، اقتصاد، ورزش و سلامت، مهارت ورزی و آموزش توانمندی‌ها و ظرفیت‌های همکاری را بیان داشت وبه معرفی توانمندی های دانشگاه هرمزگان پرداختند.

ایشان تاکید کرد: ما در تمام حوزه های مورد نیاز صنعت آماده همکاری هستیم و زیرساخت های آزمایشگاهی و نیروی متخصص این دانشگاه می تواند نیازمند های صنعت را بر طرف نماید.

سرپرست دانشگاه هرمزگان به مقاطع کارشناسی ارشد و دکتر در برخی از رشته ها اشاره کرد و افزود: سازمان منطقه آزاد قشم می تواند نیازمند های پژوهشی خود را در قالب طرح های پژوهشی و پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری تعریف نموده و از ظرفیت های دانشجوی تحصیلات تکمیلی برای تحقیقات مورد نیاز خود استفاده کند.

عادل پیغامی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز ضمن اعلام آمادگی خود، جهت گسترش همکاری های متقابل و پیشنهاد ایجاد کار گروه مشترک برای تعیین زمینه های همکاری در حوزه های راهبردی  از  ایجاد بستر تعاملات موثر در زمینه های مختلف با دانشگاه هرمزگان استقبال نمودند.