پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت روز کارمند

دکتر مصطفی ظهیری نیا، سرپرست دانشگاه هرمزگان به مناسبت روز کارمند طی پیامی این روز را به یاوران علمی دانشگاه تبریک گفت

پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت روز کارمند

در متن این پیام آمده است:

ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته دولت و ارج نهادن به مقام والای شهیدان رجائی و باهنر، روز کارمند را به شما همکاران ارجمند تبریک عرض می‌نمایم. تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه‌شناسی و پژواک دانایی و تعهد است. بی‌شک نتیجه چنین کوشش و تلاشی، درخت امیدی است که به بار نشسته و نویدبخش آینده‌ای درخشان برای مجموعه دانشگاه هرمزگان است. بدینوسیله از زحمات و تلاش‌های بی‌دریغ شما صمیمانه تقدیر و تشکر نموده، توفیق و سلامتی روزافزون شمارا از درگاه ایزد منان مسئلت می‌نمایم.