به مناسبت هفته دولت

بازدید معاونت پژوهشی وزارت عتف از دانشگاه هرمزگان

معاون پژوهشی وزارت علوم از دانشگاه هرمزگان و زیرساخت‌ها، فضاهای آموزشی، پژوهشی، آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشگاه بازدید کرد.

در این بازدید که با ادای احترام به مقام شامخ شهدا و با همراهی دکتر ظهیری نیا سرپرست دانشگاه هرمزگان، اعضای هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه  آغاز شد.

وی از نزدیک در جریان دستاوردها، برنامه‌ها و اقدامات پیشروی دانشگاه هرمزگان قرار گرفتند و در پایان این بازدید ضمن ابراز خرسندی از حضور در این دانشگاه و ابراز رضایت از وضع مطلوب زیرساخت‌های دانشگاه در دو حوزه  امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، طراحی رشته‌های این  دانشگاه بر اساس نیازهای منطقه و استان را مهم‌ترین مزیت دانشگاه هرمزگان دانسته که کمک شایان توجهی نیز به بحث ماموریت گرایی دانشگاه‌ها خواهد داشت.