آغاز سال تحصیلی؛

هم دانشگاهی سلام ... ویژه دانشجویان ورودی جدید

( جدید ) اطلاعیه شماره 3- راهنمای مرحله دوم ثبت نام پذیرفته شدگان سال 1403-1402دانشگاه هرمزگان (محل تحصیل شهرستان بندرعباس) و مجتمع آموزش عالی میناب (محل تحصیل شهرستان میناب)

توجه : شروع کلاس های درسی از شنبه 1402/07/22 می باشد.

اطلاعیه مهم ویژه دانشجویان مرد

( مهم ) اطلاعیه عضویت در کانال مدیریت امور آموزشی دانشگاه

شرکت در جلسه معارفه دانشکده که تاریخ آن متعاقباً در سایت دانشکده ها اعلام می گرددبرای پذیرفته شدگان الزامی می باشد.

-------------------------

چکیده آیین نامه آموزشی دوره کارشناسی پیوسته (مختص دانشجویان ورودی سال تحصیلی 1403-1402 )

------------------------

راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی رشته های با آزمون و رشته های صرفاً با سوابق تحصیلی سال 1403-1402 دانشگاه هرمزگان (شهرستان بندرعباس) و مجتمع آموزش عالی میناب (محل تحصیل شهرستان میناب)