در آستانه سفر رییس جمهوربه استان ؛

میز خدمت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم‌زمان با سفر رئیس جمهور به هرمزگان برپا شد.

همزمان با سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان هرمزگان، میز ارتباط مردمی وزارت علوم با حضور دکتر خطیبی معاون اداری مالی و نماینده تام الاختیار وزیر و دکتر کرمی مدیر کل دفتر بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت در محل پارک علم و فناوری هرمزگان استقرار یافت و از ساعت 8الی 18 روزهای 11 لغایت 13 بهمن ماه 1402  پاسخگوی مراجعین و شهروندان بوده و در دیدار چهره به چهره با دانشگاهیان درخواست‌های این قشر فرهیخته را پیگیری می‌کند.

همچنین روسای دانشگاه های استان هرمزگان نیز در میز خدمت حضور دارند  و جامعه فرهیخته دانشگاهی و دیگر اقشار مرتبط می‌توانند برای ارائه و ثبت درخواست‌ها، انتقادات، پیشنهادات و شکایات خود به محل مذکور مراجعه نمایند.