▪️ انا لله و انا الیه راجعون : هیئت محترم دولت، به احترام جان‌باختگان حادثه ساختمان متروپل آبادان و ابراز همدردی با خانواده‌های محترم و مردم استان خوزستان، بویژه شهر آبادان، امروز یکشنبه ۸ خردادماه را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرد.

▪️ انا لله و انا الیه راجعون هیئت محترم دولت، به احترام جان‌باختگان حادثه ساختمان متروپل آبادان و ابراز همدردی با خانواده‌های محترم و مردم استان خوزستان، بویژه شهر آبادان، امروز یکشنبه ۸ خردادماه را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرد.

▪️ انا لله و انا الیه راجعون

🔰 هیئت محترم دولت، به احترام جان‌باختگان حادثه ساختمان متروپل آبادان و ابراز همدردی با خانواده‌های محترم و مردم استان خوزستان، بویژه شهر آبادان، امروز یکشنبه ۸ خردادماه را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرد.

▪️ با احترام و عرض تسلیت به خانواده‌های محترم جان‌باختگان، مردم شریف و نجیب آبادان و به ویژه دانشگاهیان فرهیخته استان خوزستان، شریک غم جانسوز این ضایعه دردناک هستیم.