جشن روز دختر به همت بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان برگزار شد

جشن روز دختر به همتسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان برگزار شد

💠 دکتر فروزان فر در ابتدای این مراسم ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه(س)، روز دختر و آغاز دهه نورانی کرامت بیان نمود : هدف از برگزاری این برنامه احترام و التزام به شأن، جایگاه و کرامت دانشجویان دختر، ایجاد نشاط پایدار و روحیه‌ی امید بین دانشجویان دختر و وفاداری و اعتقاد به فرهنگ و هویت اسلامی است. وی ابراز امیدواری نمود با مشارکت خود دانشجویان شاهد برگزاری مراسم‌های بیشتری ازاین‌دست باشیم.

◀️ در این مراسم که با حضور پرشور دانشجويان همراه بود، برنامه‌های شاد و متنوعی ازجمله مولودی‌خوانی، مسابقات شاد و ... از ساعت 21 الی 23 در سالن فرهنگ دانشگاه هرمزگان برگزار شد.