کتابخانه مرکزی دانشگاه هرمزگان با خرید بیش از ۳۴۰ عنوان جدید کتاب، موردنیاز دانشجویان، اعضای هیئت‌علمی و پژوهشگران، تازه‌های کتاب کتابخانه را در موضوعات متنوع تأمین و ارائه کرد

با تلاش همکاران کتابخانه مرکزی صورت گرفت

با تلاش همکاران کتابخانه مرکزی صورت گرفت؛

کتابخانه مرکزی دانشگاه هرمزگان با خرید بیش از ۳۴۰ عنوان جدید کتاب،  موردنیاز دانشجویان، اعضای هیئت‌علمی و پژوهشگران، تازه‌های کتاب کتابخانه را در موضوعات متنوع تأمین و ارائه کرد.

◀️ دکتر جعفری با اعلام این خبر گفت: در سال جاری کتابخانه دانشگاه هرمزگان، به‌صورت مجازی و از طريق سايت نمايشگاه به آدرس https://book.icfi.ir کتاب‌های موردنیاز خود را خريداری كرد.وی افزود: بخش اعظم خريد كتابخانه مركزی بر اساس درخواست‌های گروهای آموزشی دانشگاه انجام شد و مابقی بر اساس ليست کتاب‌های موردنياز و پر مراجعه كه توسط همكاران بخش امانت كتابخانه مركزی، تهیه‌شده بود، خريداری شد.

◀️ رئیس کتابخانه مرکزی اظهار داشت: کتاب‌های خریداری‌شده ۳۴۲ جلد کتاب می‌باشد و دانشجویان، اعضای هیئت‌علمی و پژوهشگران می‌توانند برای مطالعه یا امانت این کتاب‌ها به کتابخانه مرکزی مراجعه کنند.