دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

EnAr

برگزاری کارگاه آشنایی با مبانی نگارش و آماده‌سازی پروپوزال

برگزاری کارگاه آشنایی با مبانی نگارش و آماده‌سازی پروپوزال با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه هرمزگان در سایت کامپیوتری کتابخانه مرکزی دانشگاه هرمزگان

در راستای به روز بودن دانشجویان تحصیلات تکمیلی در زمینه‌های علمی و فنی و توانمندسازی ایشان، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه هرمزگان اقدام به برگزاری "کارگاه آشنایی با مبانی نگارش و آماده‌سازی پروپوزال"  در سایت کامپیوتر کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع‌رساني دانشگاه هرمزگان نمود.

در این کارگاه آموزشی بصورت مطالعه موردی،۳عنوان پایان‌نامه با مشارکت دانشجویان تحصیلات تکمیلی شرکت کننده جهت تعریف الگو برای آشنایی شرکت کنندگان مورد بررسی قرار گرفت و بخش‌های مختلف پروپوزال متناسب با عنوان، تکمیل شد.

شایان ذکر است مدرس این دوره جناب آقای دکتر علیرضا یاوری از گروه مهندسی کشاورزی بودند.