دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

EnAr

انتخاب استاد نمونه سرآمد آموزشی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

یرفع الله الذین آمنوا منکم والذین اوتوا العلم درجات والله به ما تعملون خبیر (۱۱مجادله)
که ایزد مقامی ببخشد بلند برآنان که دربحردانش درند، به سرضمیر همه هست آگه خدای خبیر

همه پیشرفت‌های معنوی و مادی بشر ریشه در تربیت افراد دارد که از منبع زلال ایمان، معرفت، تعهد و ایثار معلم سیراب می‌شوند.از این منظر کشور وامدار همه استادانی است که به حق چراغ هدایت بشریت رابه تأسی از پیامبر اعظم «ص» روشن و فروزان نگاه داشته‌اند.

انتخاب بجا و شایسته جناب آقای دکتر داوود صمصام پور باعنوان استاد نمونه سرآمد آموزشی دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی را در نیمسال تحصیلی 1401-1400 را خدمت ایشان تبریک عرض می نماییم.از حضرت علیم آرزو داریم همواره در کسوت شریف استادی با کلام نافذ و عزم راسخ و با تولید علم و دانش و پژوهش جهت آینده‌ سازان این مرز و بوم با سرافرازی برای نیل به زندگی سعادتمندانه‌ی دنیوی و رستگاری اخروی کوشا و پویا باشید.