دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

EnAr

انتخاب استاد نمونه ازنگاه دانشجویان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

در سپیده دم ازل آن زمان که سازندگی کائنات آغاز می‌گردید و کتاب تکوین گشوده می‌شد، نخستین کلمه‌ای که با قلم تقدیر بر دیباچه قاموس هستی نقش بست واژه زیبای استاد بود و سر فصل این کتاب کهن به تعلیم و تربیت اختصاص یافت.

انتخاب بجا و شایسته اساتید محترم جناب آقای دکتر یاوری(گروه مهندسی کشاورزی) و آقای دکتر مهدی بی نیاز(گروه مهندسی منابع طبیعی) را با عنوان استاد نمونه از دیدگاه دانشجویی را خدمت حضرات عالی تبریک عرض
می نماییم.
دلسوزی، تلاش و کوشش حضرت‌عالی در تعلیم و تربیت، انتقال معلومات و تجربیات ارزشمند در کنار برقراری رابطه صمیمی و دوستانه با دانشجویان و ایجاد فضایی دلنشین برای کسب علم و دانش و درک شرایط دانشجویان حقیقتاً قابل ستایش است.حضرت علیم آرزو دارم همواره در کسوت شریف استادی با کلام نافذ و عزم راسخ و با تولید علم و دانش و پژوهش جهت آینده‌سازان این مرز و بوم با سرافرازی برای نیل به زندگی سعادتمندانه‌ی دنیوی و رستگاری اخروی کوشا و پویا باشید.

سعید 1402/02/17 10:45:12 AM
من عاشق آقای دکتر یاوری هستم
متانت و صبر و مهربانی و احترام ایشان قابل ستایش هست,
همیشه شاد و سربلند باشند در پناه ایزد منان
مهدی 1402/02/22 11:24:38 PM
آقای دکتر یاوری یکی از اساتید نمونه گروه علوم باغبانی هستند که در رشته خودشان واقعا تخصص و اخلاق را به طور همزمان دارا هستند.
احسنت به ایشان