معاونت پژوهش و فناوری

چاپ کتاب روش‌های تحقیق در علوم اجتماعی با تاکید بر ارزیابی تاثیر اجتماعی-فرهنگی

کتاب روش‌های تحقیق در علوم اجتماعی با تاکید بر ارزیابی تاثیر اجتماعی-فرهنگی اثر جناب آقای دکتر مصطفی ظهیری‌نیا عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان و همکارشان جناب دکتر علی قنبری برزیان عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان در انتشارات دانشگاه هرمزگان به زیور چاپ آراسته گردید.

این کتاب برای کمک به دانشجویان در درس روش­های تحقیق در علوم اجتماعی تدوين شده و شامل روش­های تحقیق­اتي است که برای رشته­ های حوزه علوم انسانی و اجتماعی مانند جامعه­ شناسی، مردم­ شناسی، روان­شناسی، مدیریت و . . . مناسب است. همچنین مطالعه این کتاب در جهت دادن به برنامه آموزشی متداول دروس روش تحقیق و شیوه‌هاي تفکر و نگارش و تدوین گزارش تحقیق، بسیار موثر خواهد بود و به خواننده کمک می­ کند تا تفکرات خود را سازماندهی و دانش و قابلیت‌هاي تحقیقی خود را گسترده نماید و مهارت‌هاي خود را در موضوع انتخاب شده افزایش دهد و در فرآیند تحقیق، درک روشنی از روش تحقیق به دست آورد که خواننده را قادر خواهد ساخت که آن چه را مورد نیاز است به طور مفصل بیاموزد و در نوشتن گزارش تحقیق (پایان­‌نامه یا رساله) به کار گیرد.